la pas prin Bucegi

separator

      Abia asteptam sa ajungem in Busteni....am plecat de dimineata din Rasnov, am trecut prin Brasov si am vizitat tot ceea ce era de vizitat. Brasovul este absolut superb. M-a impresionat in mod placut orasul, plin de istorie la fiecare pas.

      In Busteni...coada la telecabina. Dar a meritat din plin asteptarea. Privelistea e absolut superba, la un moment dat eram inconjurati de nori si nu se mai vedea nimic in jur. Totusi iti da o senzatie stranie, te afli undeva la cota 1500- 2000, inchis intr-o cutie de metal in care intra maximum 20 de persoane si e imposibil sa nu te gandesti...ca daca se intampla ceva, nu ai avea nici-o putere. Mai ales cand langa tine e o persoana care face diverse scenarii: "daca picam de la inaltimea asta praf ne facem", "daca ramanem blocati acum aici,,,,", daca se rupe unul din cablurile care ne trage....". Desi nenea de langa mine m -a stresat tot drumul:) asta nu m-a impiedicat sa admir peisajul.

     Bucegii mi au oferit o surpriza placuta:primii fulgi la 1 septembrie. Nu m-au impresionat in mod deosebit Babele si Sfinxul, probabil ma asteptam eu la altceva. Nu pot spune ca am ramas indiferenta, e placut sa vezi cum natura s-a jucat in piatra. Nu mi-a placut ca au fost persoane care si-au lasat pungile cu resturi de mancare pe o stanca, exact in fata sfinxului, dar era imposibil sa nu se gaseasca vreun cetatean "binevoitor";)

Din pacate si natura si-a facut jocul. A inceput sa ninga destul de tare si am fost nevoiti sa coboram deoarece era posibil ca telecabina sa functioneze doar pentru o anumita perioada. Vantul sufla destul de tare si a fost putin ciudata coborarea, mai ales ca intre anumite portiuni aveai impresia ca pici in gol.

     In orice caz Bucegii merita vizitati, peisajele sunt superbe.

 

[sus]

Bine ai venit !

De ce să te înregistrezi ?

  • • pentru a adăuga noi obiective turistice, unități de cazare sau imagini pe site
  • • pentru a ține un jurnal de călătorie
  • • pentru a face parte din comunitatea noastră și a îi ajuta pe cei interesați de turismul românesc
  • • pentru motive pe care le vei descoperi pe parcurs :)

Te poți autentifica prin sistemul nostru sau prin alte sisteme externe.

Utilizator
Parolă

Nu ai cont încă ? Înregistrează-te aici!
Ai uitat parola ? Click aici!